PerforMatters

Trusted support to your business

PerforMatters is opgericht door Maarten Bosscher en heeft een duidelijke missie: ondernemers helpen het resultaat van hun ondernemingen duurzaam en op praktische wijze te verbeteren.
De naamgeving van PerforMatters is niet zomaar gekozen; de naam bevat overtuigingen over hoe Maarten een mogelijke samenwerking met uw onderneming ziet.

Perform’ staat voor de basis. Deze dient op orde te zijn. Daarvoor is het nodig dat wordt gekeken naar de fundamenten van uw onderneming – uw propositie, uw klanten, de kracht van uw personeel. Èn naar de echte KPI’s, de kerncijfers – omzet, (in)directe kosten, debiteuren- en crediteurensaldi, voorraadpositie, CASH. Ook gedrag is belangrijk – hoe effectief worden veranderingen doorgevoerd.

Matters’ staat voor twee dingen. Enerzijds voor betekenisvol zijn, een bijdrage leveren aan uw onderneming, bijdragen aan het ondernemersklimaat in het algemeen. Anderzijds staat het voor een diep geloof in de kracht van diversiteit, bijvoorbeeld bij het vinden van nieuwe oplossingsrichtingen door het gebruik maken van ervaringen uit verschillende industrieën en functionele disciplines.

Er is geen ‘one size fits all’. PerforMatters houdt rekening met uw persoonlijke ambitie, passie en overtuigingen. Deze vormen uiteindelijk de basis voor wat u kunt bereiken.

Bekijk de diensten.

Contact Maarten

Bel +31 (0)6 54 906 258 of stuur een e-mail