KSG

“Maarten heeft ons geholpen om ons businessmodel uit het hoofd te halen en op papier te expliciteren. Hierdoor heeft het hele bedrijf nu inzicht in welke consequenties individuele keuzes hebben op het geheel. Dit heeft ons geweldig ondersteund bij onze groei naar een nieuw organisatiemodel. Een model waarin iedereen voluit kan ondernemen en zijn dromen waar kan maken én verantwoordelijkheid kan dragen voor de gevolgen van zijn acties. Maarten is analytisch,  positief, nieuwsgierig en heeft een tomeloze energie.”
– Arne Stoffer, Directeur

https://www.ksgincompany.nl/

Van Zelst Metaalwaren

“Maarten is een geweldige bruggenbouwer. Zijn enorme kennis en ervaring in operations weet hij op een aansprekende manier te vertalen naar de werkvloer en de directie. Maarten analyseert razendsnel, hij werkt als een katalysator op de gehele bedrijfsvoering maar past waar nodig zijn handelingssnelheid aan op het team. Maarten is aanwezig zonder overheersend te zijn. Hij poneert geen oplossingen, hij helpt problemen op te lossen met fantastische leermomenten als spin-off. Voor ons zijn de uren van Maarten geen kostenpost maar een investering met een enorm rendement!”
– Rutger van Zelst, Directeur Eigenaar
http://www.vanzelstgroep.nl/nl/metaalwaren

Cityside Apartments

“Maarten heeft ons geholpen in het uitwerken en formuleren van de strategie die wij als directie voor ogen hadden. Met een gerichte aanpak hebben we in een paar sessies heel veel werk verzet. Dit heeft ons een goede basis verschaft voor de verdere groei van Cityside Apartments.
Fijn om mee samen te werken!”
– Rik Klinkhamer, Managing Director
http://www.cityside-apartments.com/

Heering

“Maarten heeft ons geholpen in het verder verbeteren van onze performance. Met name zijn analytische blik en het vermogen om heel to-the-point te presenteren zijn waardevol. Omdat Maarten prettig is in de omgang en mensgericht werkt weet hij mensen ook in beweging te krijgen in plaats van een theoretische oplossing te bieden. Aangezien wij actief zijn in een hele dynamische omgeving is het prettig om een sparringpartner te hebben die enerzijds afstand kan nemen en anderzijds ook betrokken is bij een concrete uitvoering van verbeteracties.”
– Patrick Heering, Managing Director
http://www.heeringholland.com/

Fresh Apple Digital Athletes

“Wij zijn samen een avontuur aangegaan om te kijken of onze droom ‘business wise’ haalbaar was; dat bleek zo te zijn en sindsdien is onze relatie geïntensiveerd.
Maarten is niet alleen kundig en analytisch zeer sterk, maar heeft een fijn gevoel voor de menselijke karakteristieken en heeft daardoor feilloos in de gaten waar de oplossing voor het bedrijf en het team zit.
Wij zijn hem erkentelijk voor zijn inzet en durven te stellen dat ons rendement op alle vlakken is verbeterd.”
– Jan-Pieter Kroezen, Commercieel Directeur en mede-eigenaar
http://www.freshapple.nl/

Ja, dit wil ik

Bel +31 (0)6 54 906 258 of stuur een e-mail